Bed & Breakfast

De bed and breakfast is gelegen op de eerste en tweede verdieping van De Pastorie. Met een mooie binnentuin, in hartje Roermond, aan de voet van de Christoffel kathedraal staat dit garant voor een uniek uitzicht. Er zijn 5 ruime slaapkamers (20m²–30m²) met een luxe inrichting en allen voorzien van eigen sanitair.

Door de centrale ligging is onze bed & breakfast uitstekend bereikbaar met de auto of met de trein. Alles is binnen een loopafstand van 10 minuten te bereiken. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage Kazerneplein en de buitenparkeerplaatsen van het Designer Outlet.

Op steenworp afstand ligt onze markt waar elke zaterdag de marktkraampjes zorgen voor verse producten. Mocht er behoefte zijn aan een leuke dag shoppen dan bent u binnen 5 minuten bij het merkendorp, Designer Outlet. 

Image
background

Hospitality & Stichting MatchWinners

Binnen het totaalconcept van De Pastorie worden mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt opgeleid en begeleid naar een reguliere baan. Centraal staat de kandidaat, waarbij in bijna alle gevallen het doel, reguliere arbeid, wordt nagestreefd.

Onze bed & breakfast biedt de mogelijkheid voor opleidingstrajecten binnen de hospitality en facilitaire sector. Gedurende het traject kan er in een beschermde leeromgeving aan alle praktijkvaardigheden gewerkt worden.  

Aan het eind van ieder traject bestaat de mogelijkheid om een praktijkexamen af te leggen. Deze toets wordt afgenomen door Gilde Opleidingen. 

MatchWinners zal vervolgens samen met de trajectkandidaat op zoek gaan naar een werkgever voor de laatste fase: de Baan.